Beoordelingen van Hao Hao Zuidhorn

Recente recensies van Hao Hao Zuidhorn

5 sterren na 126 reviews

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en veel eten voor weinig geld. Vriendelijke mensen en snelle service.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was prima l

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De afspraak was 17.50 uur maar ik was ietsje eerdere het stond al klaar Het eten was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte service en goed eten!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd, Top!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en lekker!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Op zich alles prima en snel maar de bestelde en betaalde kroepoek zat er niet bij.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer een prima loempia met babi pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten Online besteld maar stond niet klaar op afgesproken tijdstip (ondanks het feit dat we meer dan een uur van te voren besteld hadden)

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en zag er goed uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk weer heerlijk gegeten, goede service en fijn dat het vooraf online te bestellen en betalen is, hierdoor is er een korte wachttijd

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld en kwaliteit van eten uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super, bestelling precies op afgesproken tijd gereed!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. En gaan vast een keer weer bij u bestelen

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, en ondanks de drukte snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede, snelle service en beste Chinees in de buurt. Heerlijk gegeten!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en veel, gemakkelijk om via de site te kunnen bestellen.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten ruim optijd klaar. Bestel de volgende x gewoon weer. Niks op aan te merken.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een gemak om online te bestellen en dan op de afgesproken tijd op te halen. Het eten is zoals altijd prima!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was zo als gewoonlijk top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De maand menu's zijn uitstekend en makkelijk via internet te bestellen

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd weer heerlijk! Wij hebben echter voor het eerst online besteld, het eten zou om 18:00 uur klaar staan. Maar dat was bij lange na niet zo, mensen die ter plaatse bestelden gingen eerder weer weg dan wij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed stond optijd klaar eten was heerlijk

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Online eten besteld. Overzichtelijke site en eenvoudig je maaltijd samen te stellen. Het eten was op de aangegeven tijdstip gereed en het was uiteraard weer heerlijk

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We bestellen heel regelmatig eten bij Hao Hao. We vinden het eten heel lekker (niet te zout) de medewerkers zijn heel vriendelijk en de service is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bami rames met saté was niet lekker. Veelste veel sap zat erin en satésaus was echt heel erg waterig. Het andere was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Alles op tijd klaar! Dikke prima

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten, vriendelijk personeel en een vlotte service.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hallo, Ik was zeer ontevreden over de smaak en kwaliteit van de kipfilet met zwarte bonen saus! Saus was als (bruin)water en totaal smakeloos, erg jammer (ben beter van u gewend!) Mvg. Bert

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en het was heet! Genoeg voor het aantal personen. Complimenten voor de kok’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld via de website, en ik kan zeggen het is overzichtelijk en werkt erg snel. Top.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk: heerlijk eten en genoeg

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen goed. Was snel en goed op tijd. Alleen de saté was droog en minder lekker. De rest (bami, loempia’s, soep en bijgerechten) waren prima

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig en lekker makkelijk

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, eenvoudig online besteld. Op afgesproken tijdstip klaar voor afhalen en warm bij thuiskomst. Goed eten, veel voor prijs.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling verliep soepel en snel. Erg fijn.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

helemaal prima... ga zo door....

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en super kwaliteit

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten! vriendelijke medewerkers.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zoals gebruikelijk. Alleen was de kip in paleisstijl wel heel erg heet dit keer. Beetje uitgeschoven met de chilis volgens mij. En die bapaos, gewoon op het menu zetten!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede portie’s en zeer vriendelijk geholpen. Zaak oogt goed georganiseerd. De mogelijkheid om te bestellen en af te rekenen via de website werkt ook goed.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en keurig op de afgesproken tijd

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Te veel hollandse smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

ik heb een geroosterde speenvarken besteld, dat was heerlijk en bami met satésaus dat was ook lekker daarnaast heb ik Chinese zoete witte wijn gedronken dat was heerlijk en via catering gebracht maar ik kreeg te horen dat dat met grote uitzondering gedaan maar volgens de heer Dennis Wang kon dat. mag ik daar antwoord op hebben, ik ben gebonden om in een rolstoel te zitten of moet ik andere gelegenheid zoeken om te eten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zou klanten adviseren on te pinnen of contant te betalen. Het is raar dat als je via Ideal betaald je een toeslag van 0,25 euro moet betalen

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was erg makkelijk te plaatsen. Alles was op de afgesproken tijd klaar en heel erg lekker. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker nog een keer eten ophalen. 👍

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel klaar, goed heet en zeer smaakvol.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super fijn dat je online kunt bestellen en betalen. Je hoeft bijna niet meer te wachten op je eten. Gemak dient de mens. Ben er blij mee

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bami, nasi lekker, rest ook naar verwachting

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten .Afgehaalde bestelling op tijd geleverd. Zeker de moeite waard.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, vriendelijk en heerlijk eten

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was prima!! Heerlijk gegeten!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was, zoals altijd, weer superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd goed

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat handig dat je nu online kunt bestellen. Al een paar keer gedaan en staat mooi op tijd voor je klaar. Geen lange wachttijd meer.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, op de afgesproken tijd klaar.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals eigelijk altijd : lekker en genoeg

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle manier van eten bestellen. De kwaliteit was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie maaltijd! Exact op tijd klaar Nl online besteld

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze vaste Chinees; vriendelijk personeel, goede service en altijd heerlijk eten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit, heeft goed gesmaakt.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, genieten er altijd van.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk gegeten, kwaliteit/prijs is het waard!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

nix mis mee top geregeld alles mooi op tijd klaar goed warm we hebben genoten

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een maandmenu met een grote nasi! De hoeveelheid voor 2 personen is zeer ruim. Alle gerechten waren heerlijk!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1x via website besteld, ging zonder moeite. Volgens de site konden we het om 18:20 ophalen en inderdaad was het klaar. Het eten was zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed maar de bestelling was niet op de afgesproken tijd klaar, het was 30minuten te laat klaar. Zo heeft het geen zin om vooraf online te bestellen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant en goede afhaalservice. Eten online besteld en dit was op het afgesproken tijdstip ook klaar om afgehaald te worden. Prims verpakt. Goede kwaliteit eten, prettig personeel.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en snelle levering. Heerlijk gegeten en er was ruim voldoende?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

prima . fijn dat je de ophaaltijd klopt, zelfs iets eerder klaar! ook fijn dat je eea kunt toevoegen.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als we gewend zijn is het eten heerlijk !!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed geregeld en lekker!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en gemak ervaring van het online bestellen!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Houden zo!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was ook nu weer, als altijd, voortreffelijk.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en duidelijk en leuk om te doen.en op de afgesproken tijd klaar. Toppie en voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Er is geen beter Chinees restaurant in de omgeving dan Hao Hao.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Had nasi besteld maar toen ik thuis kwam zat er bami in maar de rest was lekker.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Is goed bevallen, we doen het een volgende keer weer. Opmerking bij het ophalen, zag de medewerkster dat het een verkeerde bestelling bleek te zijn. Gelukkig is dit door haar opgelost. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Lekker en en precies op de afgesproken tijd.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvouwdig en gemakkelijk te bestrllen via internet. Bestelling tijd kreeg ik via mail nog eens bevestigd. Klopte precies met het ophalen. Heerlijk gegeten. Ga het de volgende keer zeker weer zo doen. Ps nu ook wat anders uitgezocht door dat je thuis rustig alles kunt bekijken.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is fijn om thuis alvast uit te zoeken en te bestellen. Het eten is dan ook op tijd klaar . Er is altijd voldoende en smaakt uitstekend!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alleen we hadden geen kroepoek gehad en wel betaald.we zijn pas zaterdag weer in Zuidhorn g van overbeek-muller.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsite en zoals gewoonlijk weer heerlijk eten!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Een klein foutje; ik had een maandmenu met nasi besteld en ik kreeg bami,maar dat was ook heerlijk. Ik heb er begrip voor in deze drukke tijd. Een prima prijs- kwaliteit verhouding.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd al goed geweest. En nu kun je ook online bestellen. Dat is echt super handig!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en goed van smaak!