Beoordelingen van Hao Hao Zuidhorn

Recente recensies van Hao Hao Zuidhorn

5 sterren na 43 reviews

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat handig dat je nu online kunt bestellen. Al een paar keer gedaan en staat mooi op tijd voor je klaar. Geen lange wachttijd meer.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, op de afgesproken tijd klaar.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals eigelijk altijd : lekker en genoeg

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle manier van eten bestellen. De kwaliteit was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie maaltijd! Exact op tijd klaar Nl online besteld

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze vaste Chinees; vriendelijk personeel, goede service en altijd heerlijk eten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit, heeft goed gesmaakt.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, genieten er altijd van.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk gegeten, kwaliteit/prijs is het waard!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

nix mis mee top geregeld alles mooi op tijd klaar goed warm we hebben genoten

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een maandmenu met een grote nasi! De hoeveelheid voor 2 personen is zeer ruim. Alle gerechten waren heerlijk!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1x via website besteld, ging zonder moeite. Volgens de site konden we het om 18:20 ophalen en inderdaad was het klaar. Het eten was zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed maar de bestelling was niet op de afgesproken tijd klaar, het was 30minuten te laat klaar. Zo heeft het geen zin om vooraf online te bestellen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant en goede afhaalservice. Eten online besteld en dit was op het afgesproken tijdstip ook klaar om afgehaald te worden. Prims verpakt. Goede kwaliteit eten, prettig personeel.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en snelle levering. Heerlijk gegeten en er was ruim voldoende👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

prima . fijn dat je de ophaaltijd klopt, zelfs iets eerder klaar! ook fijn dat je eea kunt toevoegen.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als we gewend zijn is het eten heerlijk !!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed geregeld en lekker!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en gemak ervaring van het online bestellen!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Houden zo!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was ook nu weer, als altijd, voortreffelijk.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en duidelijk en leuk om te doen.en op de afgesproken tijd klaar. Toppie en voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Er is geen beter Chinees restaurant in de omgeving dan Hao Hao.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Had nasi besteld maar toen ik thuis kwam zat er bami in maar de rest was lekker.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Is goed bevallen, we doen het een volgende keer weer. Opmerking bij het ophalen, zag de medewerkster dat het een verkeerde bestelling bleek te zijn. Gelukkig is dit door haar opgelost. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Lekker en en precies op de afgesproken tijd.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvouwdig en gemakkelijk te bestrllen via internet. Bestelling tijd kreeg ik via mail nog eens bevestigd. Klopte precies met het ophalen. Heerlijk gegeten. Ga het de volgende keer zeker weer zo doen. Ps nu ook wat anders uitgezocht door dat je thuis rustig alles kunt bekijken.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is fijn om thuis alvast uit te zoeken en te bestellen. Het eten is dan ook op tijd klaar . Er is altijd voldoende en smaakt uitstekend!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alleen we hadden geen kroepoek gehad en wel betaald.we zijn pas zaterdag weer in Zuidhorn g van overbeek-muller.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsite en zoals gewoonlijk weer heerlijk eten!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Een klein foutje; ik had een maandmenu met nasi besteld en ik kreeg bami,maar dat was ook heerlijk. Ik heb er begrip voor in deze drukke tijd. Een prima prijs- kwaliteit verhouding.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd al goed geweest. En nu kun je ook online bestellen. Dat is echt super handig!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en goed van smaak!