Beoordelingen van Hao Hao Zuidhorn

Recente recensies van Hao Hao Zuidhorn

5 sterren na 295 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heel iets anders als wat we altijd bestellen, het wat overheerlijk!! normaal hebben we kip in kerry saus en babi pangang ...............

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kon warmer

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, zoals altijd bij hao hao. Gemakkelijke bestelmethode en het stond precies op de gereserveerde tijd klaar.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren tevreden over het gehele bedrijf. Wordt gerund door toppers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging, top! Zomermenu top! Hopelijk worden deze bijgerechten een vaste keuze op het menu 😊.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk. bezorging correct op tijd door een keurige vriendelijke jongeman.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geregeld en zoals gewoonlijk een prima kwaliteit

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, uitstekende service!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten ! Zomermenu is een aanrader

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd en nu per fiets bezorgd!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Babi pangang was taai en houterig voor de rest prima .

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Warm en vers.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als vertrouwd weer een heerlijk chinees ze maaltijd . Super lekker . Tot snel .groet fam steenbergen

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds de lekkerste babi pangang van wijde omtrek!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede keuken! Goede en zorgzame gastvrouw! De maaltijd smaakte zeer goed! Is rekening gehouden met de verzoeken van de klant v.w.b. allergiën!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd in één woord: Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bedankt voor medewerking met de vaderdagmaaltijd voor mijn vader. Het heeft heerlijk gesmaakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij kozen vandaag voor het nieuwe zomer menu en dat was een waar feestje! Een aanrader!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op juiste tijdstip klaar. En het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

SUPERIEUR ZOALS GEWOONLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd:prima. Gastvrij, vriendelijk,. Eten top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, systeem het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was meer als genoeg. Kwalitatief viel het ons, wat we gewend waren, tegen.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd,goed verzorgt.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Even wennen met de nieuwe spelregels. Maar organisatie loopt als een trein. Vlotte afhandeling van de bestellingen en dat waren er heel wat. Het eten was heerlijk zoals we gewend zijn. Petje af voor deze prestatie wat dat betreft, we komen gauw terug

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld met bestellen en ophalen en was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Snel, lekker, beleefd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was ook deze keer het eten weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd stond het klaar. Lekker en goed

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had nasi besteld, bij thuiskomst bleek er bami te zijn

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft lekker gesmaakt zou zo weer eten bestellen

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de fantastische bediening gemist, omdat we moesten afhalen ivm corona. Maar het eten zoals altijd was weer super lekker!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd: heerlijk!!! Precies waar we zin in hadden. We zijn jullie heel dankbaar dat we in deze tijd toch van jullie keuken kunnen genieten. Maar we missen de sfeer van jullie restaurant wel. Hopelijk verandert dat binnen afzienbare tijd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online bestellen en betalen. Coronaproof ophalen en het was weer lekker!.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, lekker warm, en meer dan genoeg (rijsttafel voor 2 personen)!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer van hoge kwaliteit. Heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet vers. Ben de hele avond nog misselijk geweest. Ook de hoeveelheid viel erg tegen voor bijna € 40,00. Jammer .

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed en erg lekker

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij kwamen een haar tegen in het eten die niet van ons was. Verder was het eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling zou om 18.00 uur klaar zijn. Deze werd om 18.00 uur opgehaald maar het eten was helaas niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader, héérlijk gegeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwd lekker

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, grote porties. Babi Pangang iets te taai. Heerlijke kroepoek en de sambal is lekker pittig. Het stond precies optijd klaar. Bestellen en betalen via de website is heel eenvoudig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sinds lange tijd weer eens het avondeten besteld bij Hao Hao. Lekker als vanouds en ook onze kinderen smulden ervan. Vooral de loempia is erg goed; vers en niet vet: een aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Tjap-Tjoy is altijd van uitstekende kwaliteit niet te gaar en niet te rauw met veel verschillende soorten groente lekkere stukjes vlees en een goeie bak vol.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice. Snel, veel en lekker

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten smaakte lekker. Wij zijn erg tevreden over dit restaurant

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon altijd goed.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website! Het bestellen, betalen en afhalen gaat goed. En het eten is heerlijk. Wat mij betreft: houden zo.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk. Maar de kip was vorige maand lekkerder en veel pittiger

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ..... alleen jammer dat het lauw was door de wachttijd waarschijnlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en je krijgt er veel eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Babi Pangang, bij dit restaurant de lekkerste uit de wijde omgeving!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind jullie site erg professioneel. Informatief sterk, duidelijk en qua systeem gemakkelijk te bedienen. In de zaak was de procedure duidelijk en veilig. Het eten was als vanouds heerlijk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

we bestellen eigenlijk altijd hetzelfde, altijd lekker

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer zoals we het gewend zijn: heerlijk en ruim voldoende. Een feestje aan eigen tafel!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was super en erg lekker

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een hele fijne zaak, aardige mensen en wat heel belangrijk is, altijd lekker eten!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed over verloop bestelling geïnformeerd; op afgesproken tijd stond het klaar. Lamsvlees met gesauteerde prei was helaas niet lekker heet. Goede corona werkwijze gemaakt.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi Linda,onze zoon heeft de on line bestelling af gehaald en vond de hele routing en de 1,5m afstand prima geregeld! Over de kwaliteit van het eten hoeven we het eigenlijk niet te hebben: gewoon uitstekend en vooral de Babi Pangang on ketjap saus : geweldig !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, zoals altijd en was precies op de afgesproken tijd klaar. Wij blijven een zeer tevreden klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Alles zeer smakelijk en goed verzorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is prima, en je krijgt meer dan genoeg mee. De maatregelen in corona tijd zijn heel goed. Via internet bestellen en betalen en via een route je bestelling ophalen. Perfect.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een (niet al te vriendelijk realiseer ik me) telefoontje mijnerzijds over de tegenvallende hoeveelheid in verhouding tot de prijs en het feit dat ik bang was niet genoeg te hebben, hebben jullie dit fantastisch opgelost door eea na te bezorgen. Prima service. Het eten was zoals we van jullie gewend zijn voortreffelijk en we komen graag nog eens terug. Vr. gr. Ineke

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij 2 bami en 1 nasi besteld, gekregen 1 bami en 2 nasi. Verder zeer tevreden, was lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede corona-organisatie met een afhaal loopdoor. Dezelfde topkwaliteit als de afgelopen 30 jaar. Afhalen was een uitje.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service. Stond op tijd klaar, kwantiteit prima.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, prima hoeveelheid. Smaken zijn ook goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Goede service .Top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Chinees. Mooi dat ivm corona op deze wijze onze Chinees kan doorwerken.. En super eten, vriendelijk en goed geregeld.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten Goede porties

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zeer tevreden. Het was heerlijk. Cijfer 9

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heeeel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, de Chinees indische rijsttafel! En echte aanrader!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn super tevreden, de bestelling was op de geplande tijd gereed. Er wordt heel goed met de Corona virus regeling rekening gehouden. Het wordt goed aangegeven met lijnen en pijlen, en de gehele afgifte ruimte is heel goed beschermd met schermen. SUPER!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

online bestellen gaat zeer vlot evenals het afhalen op de afgesproken tijd.Het eten was prima

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten zoals altijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Jammer dat er doperwten en boontjes in de nasi zaten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer smaakvol en voldoende voor 3 personen, de saté mag wel iets kleinere stukjes op 1 stokje

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed eten en dit voor een goede prijs,

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en snelle vlotte bestelling

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd en stond klaar op de tijd die ik had opgegeven.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn heel blij met de mogelijkheid om in deze ingewikkelde tijd van corona te kunnen blijven genieten van de vertrouwde hoge kwaliteit van jullie gerechten! Hulde voor de zorgvuldigheid waarmee dit is georganiseerd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke 2 persoons indische rijsttafel gegeten. Meer dan genoeg voor ons 2-en.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit eten, veiligheid en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super geregeld en we hebben weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk. We misten de gezelligheid van het contact in het restaurant maar zijn blij dat we weer al die lekkere dingen eten kunnen. Super afhaalsysteem!!! Volledig Corona-proof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb hier afgelopen weekend 2 loempia's besteld. Ze hebben heerlijk gesmaakt en het was heel snel klaar, echt een top service!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en precies genoeg. Zeker vijf sterren waard.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben heel blij dat Hao Hao weer open is, eten is weer geweldig zoals altijd. Succes en tot ziens.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie weer open zijn

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was zoals we gewend waren. We hebben heerlijk gegeten. En als het aan ons ligt zullen we nog heel vaak een bestelling doen bij Hao Hao.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben nog nooit bij een Betere Chinees dan in Zuidhorn gegeten. Erg tevreden.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren gingen jullie weer open. Maar wat een goede service. Ik moest wel een uur op mijn bestelling wachten maar jullie kwamen met een dienblad vol drinken buiten voor alle klanten. Jullie waren netjes en rustig!! Goed gedaan hoor. complimenten van mij.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Daar waren wij wel even aan toe! Heerlijk gegeten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super😋😋

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals gewoonlijk ! Altijd goed en vriendelijk geholpen.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke afhaalmaaltijd bij Hao Hao. De online bestelservice is een uitkomst. Het staat klaar als je binnenkomt op de afgesproken tijd!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke hostessen, Heerlijk gegeten, super handig om online te bestellen, via iDeal te betalen. En op moment dat je kunt ophalen, is het bestelde aannemen en “wegwezen” (wonen in Groningen dus ca 10min heen en weer 10min terug) was nog lekker warm. Absolute aanrader als je niet van wachten houdt. Volgende keer maar een keer in restaurant zelf eten.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zalig gegeten. En ook zeer grote porties. Chappeau👍👍👍👍

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!, alles lekker vers en knapperig. Niet te veel saus. Ons favoriete chinese restaurant. Tot zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald bij dit restaurant en positief verrast! De pansit goreng (gebakken banaan) was verrukkelijk, de saté heerlijk mals en de Ku Lo Yuk ook bijzonder lekker (en anders dan bij ander restaurants; kleinere balletjes en saus iets pittiger). Het restaurant zag er ook gezellig uit, dus we gaan daar ook zeker eens eten.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen, lekkere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goed

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super dat je kunt betalen en bepalen hoe laat het klaar is,online. Maar he5 eten was heerlijk!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij Hao Hao is al jaren lang uitstekend, net als de service! De mensen zijn altijd vriendelijk en je wordt vlot geholpen, zelfs wanneer het druk is!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ! Zoals altijd.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd klaar. We hebben weer heerlijk gegeten zoals altijd bij jullie. Groetjes De Datemaatjes van De Maarsdijk

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super!! Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden. Ik had besteld maar het lukte door file niet op de juiste tijd aanwezig te zijn. Een telefoontje en ze beloofden het warm te houden. Oftewel op het moment dat ik kwam werd de keuken gewaarschuwd en kreeg ik heerlijk net opgeschept warm eten mee. Goede service!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer lekker,gaat nooit vervelen zo goed

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Too

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Bedankt en tot de volgende keer.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima hoor ,toch handig dat je je telefoonnummer in moest vullen zo konden jullie mij laten weten dat mijn lievelings gerecht vergeten was mee te krijgen. Het was heerlijk en we hebben genoeg over voor morgen.tot een volgende keer.per mail mag contact opgenomen worden liever niet telefonisch.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en meer dan genoeg, twee dagen van gegeten

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd zeer smakelijk.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar en erg lekker eten

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld, keurig netjes en heerlijk gegeten. Het sowieso altijd goed eten bij Hao Hao in Zuidhorn.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ondanks nieuwjaar bestelling mooi op tijd klaar

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed en voldoende. Blij met online bestellen mogelijkheid.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top en stipt op tijd klaar

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, alleen mini loempia’s waren niet zo lekker. Klef van binnen en bijna geen vulling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen. Snel en gemakkelijk

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijn om online te kunnen bestellen je hoeft niet te wachten in de zaak en de is bestelling op de afgesproken tijd klaar ben zeer tevreden

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en goede kwaliteit eten. Voor ons de beste van het Westerkwartier!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak en lekker warm bij aankomst en huis gewoon top .bedankt maar weer groet Piet en Laura

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en snelle service.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemakkelijk en op tijd klaar. Precies zoals afgesproken. Erg handig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia's en bami/nasi. We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

weer een heerlijke loempia met babi pangang gegeten!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling staat op de afgesproken tijd klaar. Super!!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De service is goed maar het eten was lauw.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Precies op het afgesproken tijdstip klaar. Prima in orde.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en veel eten voor weinig geld. Vriendelijke mensen en snelle service.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was prima l

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De afspraak was 17.50 uur maar ik was ietsje eerdere het stond al klaar Het eten was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte service en goed eten!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd, Top!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en lekker!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Op zich alles prima en snel maar de bestelde en betaalde kroepoek zat er niet bij.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer een prima loempia met babi pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten Online besteld maar stond niet klaar op afgesproken tijdstip (ondanks het feit dat we meer dan een uur van te voren besteld hadden)

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en zag er goed uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk weer heerlijk gegeten, goede service en fijn dat het vooraf online te bestellen en betalen is, hierdoor is er een korte wachttijd

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld en kwaliteit van eten uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super, bestelling precies op afgesproken tijd gereed!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. En gaan vast een keer weer bij u bestelen

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, en ondanks de drukte snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede, snelle service en beste Chinees in de buurt. Heerlijk gegeten!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en veel, gemakkelijk om via de site te kunnen bestellen.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten ruim optijd klaar. Bestel de volgende x gewoon weer. Niks op aan te merken.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een gemak om online te bestellen en dan op de afgesproken tijd op te halen. Het eten is zoals altijd prima!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was zo als gewoonlijk top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De maand menu's zijn uitstekend en makkelijk via internet te bestellen

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd weer heerlijk! Wij hebben echter voor het eerst online besteld, het eten zou om 18:00 uur klaar staan. Maar dat was bij lange na niet zo, mensen die ter plaatse bestelden gingen eerder weer weg dan wij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed stond optijd klaar eten was heerlijk

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Online eten besteld. Overzichtelijke site en eenvoudig je maaltijd samen te stellen. Het eten was op de aangegeven tijdstip gereed en het was uiteraard weer heerlijk

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We bestellen heel regelmatig eten bij Hao Hao. We vinden het eten heel lekker (niet te zout) de medewerkers zijn heel vriendelijk en de service is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bami rames met saté was niet lekker. Veelste veel sap zat erin en satésaus was echt heel erg waterig. Het andere was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Alles op tijd klaar! Dikke prima

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten, vriendelijk personeel en een vlotte service.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hallo, Ik was zeer ontevreden over de smaak en kwaliteit van de kipfilet met zwarte bonen saus! Saus was als (bruin)water en totaal smakeloos, erg jammer (ben beter van u gewend!) Mvg. Bert

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en het was heet! Genoeg voor het aantal personen. Complimenten voor de kok’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld via de website, en ik kan zeggen het is overzichtelijk en werkt erg snel. Top.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk: heerlijk eten en genoeg

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen goed. Was snel en goed op tijd. Alleen de saté was droog en minder lekker. De rest (bami, loempia’s, soep en bijgerechten) waren prima

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig en lekker makkelijk

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, eenvoudig online besteld. Op afgesproken tijdstip klaar voor afhalen en warm bij thuiskomst. Goed eten, veel voor prijs.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling verliep soepel en snel. Erg fijn.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

helemaal prima... ga zo door....

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en super kwaliteit

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten! vriendelijke medewerkers.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zoals gebruikelijk. Alleen was de kip in paleisstijl wel heel erg heet dit keer. Beetje uitgeschoven met de chilis volgens mij. En die bapaos, gewoon op het menu zetten!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede portie’s en zeer vriendelijk geholpen. Zaak oogt goed georganiseerd. De mogelijkheid om te bestellen en af te rekenen via de website werkt ook goed.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en keurig op de afgesproken tijd

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Te veel hollandse smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

ik heb een geroosterde speenvarken besteld, dat was heerlijk en bami met satésaus dat was ook lekker daarnaast heb ik Chinese zoete witte wijn gedronken dat was heerlijk en via catering gebracht maar ik kreeg te horen dat dat met grote uitzondering gedaan maar volgens de heer Dennis Wang kon dat. mag ik daar antwoord op hebben, ik ben gebonden om in een rolstoel te zitten of moet ik andere gelegenheid zoeken om te eten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zou klanten adviseren on te pinnen of contant te betalen. Het is raar dat als je via Ideal betaald je een toeslag van 0,25 euro moet betalen

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was erg makkelijk te plaatsen. Alles was op de afgesproken tijd klaar en heel erg lekker. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker nog een keer eten ophalen. 👍

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel klaar, goed heet en zeer smaakvol.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super fijn dat je online kunt bestellen en betalen. Je hoeft bijna niet meer te wachten op je eten. Gemak dient de mens. Ben er blij mee

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bami, nasi lekker, rest ook naar verwachting

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten .Afgehaalde bestelling op tijd geleverd. Zeker de moeite waard.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, vriendelijk en heerlijk eten

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was prima!! Heerlijk gegeten!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was, zoals altijd, weer superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd goed

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat handig dat je nu online kunt bestellen. Al een paar keer gedaan en staat mooi op tijd voor je klaar. Geen lange wachttijd meer.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, op de afgesproken tijd klaar.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals eigelijk altijd : lekker en genoeg

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle manier van eten bestellen. De kwaliteit was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie maaltijd! Exact op tijd klaar Nl online besteld

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze vaste Chinees; vriendelijk personeel, goede service en altijd heerlijk eten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit, heeft goed gesmaakt.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, genieten er altijd van.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk gegeten, kwaliteit/prijs is het waard!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

nix mis mee top geregeld alles mooi op tijd klaar goed warm we hebben genoten

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een maandmenu met een grote nasi! De hoeveelheid voor 2 personen is zeer ruim. Alle gerechten waren heerlijk!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1x via website besteld, ging zonder moeite. Volgens de site konden we het om 18:20 ophalen en inderdaad was het klaar. Het eten was zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed maar de bestelling was niet op de afgesproken tijd klaar, het was 30minuten te laat klaar. Zo heeft het geen zin om vooraf online te bestellen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant en goede afhaalservice. Eten online besteld en dit was op het afgesproken tijdstip ook klaar om afgehaald te worden. Prims verpakt. Goede kwaliteit eten, prettig personeel.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en snelle levering. Heerlijk gegeten en er was ruim voldoende?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

prima . fijn dat je de ophaaltijd klopt, zelfs iets eerder klaar! ook fijn dat je eea kunt toevoegen.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als we gewend zijn is het eten heerlijk !!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed geregeld en lekker!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en gemak ervaring van het online bestellen!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Houden zo!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was ook nu weer, als altijd, voortreffelijk.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en duidelijk en leuk om te doen.en op de afgesproken tijd klaar. Toppie en voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Er is geen beter Chinees restaurant in de omgeving dan Hao Hao.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Had nasi besteld maar toen ik thuis kwam zat er bami in maar de rest was lekker.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Is goed bevallen, we doen het een volgende keer weer. Opmerking bij het ophalen, zag de medewerkster dat het een verkeerde bestelling bleek te zijn. Gelukkig is dit door haar opgelost. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Lekker en en precies op de afgesproken tijd.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvouwdig en gemakkelijk te bestrllen via internet. Bestelling tijd kreeg ik via mail nog eens bevestigd. Klopte precies met het ophalen. Heerlijk gegeten. Ga het de volgende keer zeker weer zo doen. Ps nu ook wat anders uitgezocht door dat je thuis rustig alles kunt bekijken.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is fijn om thuis alvast uit te zoeken en te bestellen. Het eten is dan ook op tijd klaar . Er is altijd voldoende en smaakt uitstekend!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alleen we hadden geen kroepoek gehad en wel betaald.we zijn pas zaterdag weer in Zuidhorn g van overbeek-muller.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsite en zoals gewoonlijk weer heerlijk eten!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Een klein foutje; ik had een maandmenu met nasi besteld en ik kreeg bami,maar dat was ook heerlijk. Ik heb er begrip voor in deze drukke tijd. Een prima prijs- kwaliteit verhouding.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd al goed geweest. En nu kun je ook online bestellen. Dat is echt super handig!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en goed van smaak!