Beoordelingen van Hao Hao Zuidhorn

Recente recensies van Hao Hao Zuidhorn

5 sterren na 25 reviews

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en snelle levering. Heerlijk gegeten en er was ruim voldoende👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

prima . fijn dat je de ophaaltijd klopt, zelfs iets eerder klaar! ook fijn dat je eea kunt toevoegen.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als we gewend zijn is het eten heerlijk !!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed geregeld en lekker!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en gemak ervaring van het online bestellen!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Houden zo!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was ook nu weer, als altijd, voortreffelijk.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en duidelijk en leuk om te doen.en op de afgesproken tijd klaar. Toppie en voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Er is geen beter Chinees restaurant in de omgeving dan Hao Hao.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Had nasi besteld maar toen ik thuis kwam zat er bami in maar de rest was lekker.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Is goed bevallen, we doen het een volgende keer weer. Opmerking bij het ophalen, zag de medewerkster dat het een verkeerde bestelling bleek te zijn. Gelukkig is dit door haar opgelost. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Lekker en en precies op de afgesproken tijd.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvouwdig en gemakkelijk te bestrllen via internet. Bestelling tijd kreeg ik via mail nog eens bevestigd. Klopte precies met het ophalen. Heerlijk gegeten. Ga het de volgende keer zeker weer zo doen. Ps nu ook wat anders uitgezocht door dat je thuis rustig alles kunt bekijken.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is fijn om thuis alvast uit te zoeken en te bestellen. Het eten is dan ook op tijd klaar . Er is altijd voldoende en smaakt uitstekend!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alleen we hadden geen kroepoek gehad en wel betaald.we zijn pas zaterdag weer in Zuidhorn g van overbeek-muller.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsite en zoals gewoonlijk weer heerlijk eten!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Een klein foutje; ik had een maandmenu met nasi besteld en ik kreeg bami,maar dat was ook heerlijk. Ik heb er begrip voor in deze drukke tijd. Een prima prijs- kwaliteit verhouding.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd al goed geweest. En nu kun je ook online bestellen. Dat is echt super handig!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en goed van smaak!